Reparaties & Onderhoud

 

Werkplaats
Voor alle nazorg bent u bij ons aan het juiste adres, zowel op het gebied van preventief en correctief onderhoud aan motoren en componenten als aan pompen en generatoren. We hebben een uitstekend ingerichte werkplaats, die direct achter ons pand is gelegen. Dit betekent ook dat de monteurs onderdelen en gereedschappen binnen handbereik hebben. Operationeel is ons bedrijf uniek gepositioneerd. Omdat Maasbracht ingeklemd zit tussen de A2 en de Maas en op korte afstand in België en Duitsland ligt, hebben onze servicemonteurs een uitstekende basis.

Vakmanschap
Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1937 hebben we steeds meer kennis en ervaring opgedaan op het gebied van motoren en rotating equipment, zoals compressoren en pompen. Daarnaast hebben we verschillende dealerships overgenomen van toonaangevende merken. De toepassing van ons equipment is veelzijdig. Onze producten maken vaak deel uit van een grotere installatie, die alle disciplines op het gebied van besproken technologie doorstaat. Zo hebben wij ervaring opgedaan in allerlei aandrijvingen, noodstroomvoorzieningen, hydraulische systemen etc. Door deze uitgebreide kennis zijn wij alert en in staat om storingen in een vroeg stadium op te sporen en de schade zoveel mogelijk te beperken. Al onze technici hebben hun eigen servicevoertuig waarmee ze snel en efficiënt kunnen werken.

Onderhoudscontracten
Veel klanten maken gebruik van een onderhoudscontract voor hun (nood) stroomaggregaten en (sprinkler) pompsets.  Wij bieden (periodieke)controles en onderhoud aan en zorgen ervoor dat uw installaties in goede staat zijn om een uitstekende bedrijfszekerheid te garanderen.

24 uur service
Wij hebben een 24-uurs service, die 365 dagen bereikbaar is en passend kunnen reageren.

Overigens zijn wij maandag t / m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur via onze normale telefoon bereikbaar.

Reactiecontract
U kunt ook contact met ons opnemen om een ​​contractrespons af te sluiten. Wij garanderen dan tegen een vooraf afgesproken bedrag per jaar, of binnen 2 uur, 4 uur of nemen een andere gespecificeerde tijdspanne, actie in geval van storing aan uw technische installatie.