Over Ons

Over ons

 

Inventiviteit en marktgericht management stonden aan de wieg van B.V. Handelsbedrijf St. Antonius, kortweg St. Antonius-Houben genoemd.
Vanwege de ligging aan de haven in Maasbracht onderhoudt ons bedrijf, dat in 1937 werd opgericht, nauwe relaties met de scheepvaart, een sector die van oudsher hoge eisen stelt aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom staan tot op de dag van vandaag deze begrippen bij ons hoog in het vaandel. De band met de scheepvaart is nog altijd intens, maar daarnaast hebben wij in de loop der jaren ook vaste voet aan wal gekregen.

De stevige basis van ons veelzijdig bedrijf wordt gevormd door drie onderling verbonden pijlers, elk met hun eigen karakter. Deze drie pijlers zijn:

Technische handelsonderneming


Het op de professionele markt en kwaliteitsbewuste hobbyist afgestemde ASSORTIMENT omvat ruim 15.000 voorraadartikelen. Vakkundige medewerkers enerzijds en de vertegenwoordiging van sterke merken anderzijds, vormen de stuwende kracht van dit unieke bedrijfsonderdeel. Wij leveren niet alleen complete producten grotendeels uit voorraad, maar ook de aan slijtage onderhevige onderdelen. Of het nu gaat om een waaier van een pomp of een verstuiver mondstuk van een dieselmotor.

 

Projecten

We ontwerpen, assembleren en installeren technische installaties en leveren ze sleutel klaar op. Of het nu gaat om (nood)stroomaggregaten of pompinstallaties, St. Antonius-Houben is door zijn kennis en jarenlange ervaring in deze specifieke markt in staat om aan de wensen (bestek) of eisen (keur) van de opdrachtgevers te voldoen. Ook complete voortstuwingsinstallaties met roeren en schroefassen voor allerlei vaartuigen maken deel uit van het uitgebreide dienstenpakket. Bekijk hier onze projecten >>

 

Onderhoud en reparatie


Tot ons bedrijfscomplex behoort een goed geoutilleerde WERKPLAATS met hijs- en hef faciliteiten. Daarnaast beschikken onze monteurs over goed ingerichte servicewagens. Veel van onze opdrachtgevers hebben met ons langdurige onderhoudscontracten afgesloten, waardoor zij permanent verzekerd zijn van een betrouwbaar, direct inzetbaar product. Van alle door ons gerealiseerde projecten houden wij technische dossiers bij, zodat in het geval van storingen snel en adequaat gehandeld kan worden.

Voor uitgebreide informatie over onze activiteiten verwijzen wij u naar de betreffende pagina’s.
Of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie:

Neem Contact Op