Noodstroominstallaties

Waar elektriciteit niet of niet altijd gegarandeerd voor handen is, kunnen onze generatorsets de functie van de elektriciteitsleverancier overnemen.

Als noodaggregaat worden deze sets vooral ingezet in fabrieken, kantoren, ziekenhuizen en overige openbare instellingen waar een constante stroomvoorziening vaak van levensbelang is. Maar ook bij U thuis kan een dergelijke voorziening zeer nuttig zijn.

Noodstroomvoorziening

Als elektriciteitsleverancier fungeren generatorsets aan boord van schepen of op plaatsen waar geen elektriciteit voorhanden is.

Omdat het scala aan toepassingen zo ruim is kunnen wij U zowel confectie- als maatwerkoplossingen bieden op het gebied van elektrische stroomopwekking. Met andere woorden: zowel kant en klare sets af fabriek als volgens eigen engineering opgebouwde configuraties zijn door ons te leveren. Hierbij zijn vrijwel alle merken toe te passen, bijvoorbeeld Stamford, Leroy-Somer en Mecc Alte op het gebied van generatoren, terwijl onze range aan motoren haast oneindig is. Uiteraard kunt U het onderhoud aan deze sets door onze vakkundige monteurs laten uitvoeren.

Neem Contact Op