Over onze werkplaats...

Locatie

U bent bij ons op het juiste adres voor alle nazorg, op het gebied van preventief en correctief onderhoud aan motoren en componenten alsook aan pompen en generatoren. Wij beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats, die direct achter ons bedrijfspand ligt. Dat betekent ook dat de monteurs onderdelen en gereedschap binnen handbereik hebben. Operationeel gezien is ons bedrijf uniek gepositioneerd. Omdat Maasbracht is ingeklemd tussen de autoweg A2 en de rivier de Maas en op korte afstand ligt van Belgie en Duitsland, beschikken onze monteurs over een uitstekende uitvalsbasis.

Vakmanschap

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1937, hebben wij steeds meer kennis vergaard en ervaring opgebouwd op het gebied van motoren en pompen. Daarnaast hebben wij diverse dealerschappen verworven van gerenommeerde merken. De toepassing van onze motoren en pompen is veelzijdig. Onze producten maken vaak deel uit van een grotere installatie, waarbij alle disciplines op het gebied van de techniek de revue passeren. Zodoende hebben wij ook ervaring opgedaan op het gebied van allerlei vormen van aandrijving, zwakstroom, sterkstroom, hydraulische systemen, enz. Door deze uitgebreide kennis zijn wij alert en in staat om storingen in een vroeg stadium te traceren en zoveel mogelijk schade te beperken. Al onze monteurs beschikken over een eigen servicewagen waardoor zij snel en adequaat kunnen opereren.

Contractonderhoud

Veel klanten sluiten met ons een onderhoudscontract af voor hun (nood)stroom aggregaten en (sprinkler) pompsets. Wij zorgen voor periodieke controles en onderhoud, waardoor hun aggregaten permanent in goede conditie verkeren en hun werk doen, wanneer daarop een beroep wordt gedaan.

24 uur service

Wij beschikken over een 24-uurs servicedienst, zodat wij ingeval van storingen direct dag en nacht en in de weekeinden, bereikbaar zijn en adequaat kunnen reageren. Overigens zijn wij van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 en op zaterdagen van 9.00-13.00 uur via ons normale telefoonnummer bereikbaar.

Responscontract

U kunt bij ons ook een responscontract afsluiten. Wij garanderen dan om, tegen een vooraf afgesproken bedrag per jaar, hetzij binnen 2 uur, 4 uur of een ander opgegeven tijdsbestek, actie te ondernemen, ingeval van storingen aan Uw technische installatie.